About

45917271_1816751021784077_7647646495566462976_n kopie

Hey! Mijn naam is Lisa, een student die al maar liefst negentien jaar op deze planeet ronddwaalt. Na een jaar lang in Kroatië te hebben gewoond bevind ik mij nu weer in het prachtige Nederland, in Amsterdam om precies te zijn. Ik studeer European Studies aan de Universiteit van Amsterdam en hoop na mijn studie in de journalistieke wereld actief te zijn. Het liefst reis ik de hele wereld over met mijn camera om zoveel mogelijk verschillende mensen te ontmoeten en hun verhalen vast te leggen.

Mijn liefde voor fotografie begon toen mijn vader mij zijn spiegelreflex camera liet uit proberen, vanaf dat moment was ik verkocht. Sinds die tijd fotografeer ik wanneer dat kan, zowel analoog als digitaal, niets is te gek. Ik heb zo’n anderhalf jaar voor de jongerenwebsite scholieren.com gewerkt als huisfotograaf en bloggers. Ik heb in deze tijd ontzettend veel geleerd en daar ben ik enorm dankbaar voor.

Zoals ik al eerder benoemde heb ik een jaar lang in Kroatië gewoond waar ik vrijwilligerswerk deed. Ik werkte daar in een jeugdcentrum waar ik verschillende activiteiten organiseerde en promotiemateriaal maakte. Van het ontwerpen van flyers tot een waterballonnen gevecht, ik heb het daar allemaal gedaan. Ondanks dat ik het in Kroatië enorm naar mijn zin heb gehad, vind ik het ook erg fijn om weer in Nederland te zijn en mijn leventje hier weer op te pakken. Een nieuwe studie, verhuizen naar Amsterdam en een hoop andere avonturen, we gaan het zien.

Mocht je meer willen weten ben je altijd welkom om me een berichtje te sturen, ik bijt niet 😉

Liefs, Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: