Foto’s die mijn instagram nooit haalden

2015-11-14-12-53-06Ik maak een hele hoop zelfportretten, maar dan ook een hele hoop. Van papiertjes in de lucht gooien tot mezelf tot kunstwerk omtoveren, ik heb het allemaal gedaan. De reden hiervoor is dat ik simpelweg niemand anders kan overhalen om dit soort debiele dingen voor mijn foto’s te doen en soms. Maar aangezien ik mezelf meestal niet serieus kan nemen gaan er toch altijd een hoop dingen mis. En wat is er nou leuker dan het delen van foto’s die mijn instagram nooit haalden.

img_0089

Ja ja, ik werkte aan een fotoserie voor scholieren.com genaamd school vreet mij op (lees maar even, is vast heeeeel herkenbaar). Natuurlijk komt er altijd dat moment waarop je gewoon even moet scherpstellen en daarom een fantastische pose aanneemt. Ja dat is deze foto dus.img_4683

Op een zondagmiddag waarop ik eigenlijk een hele hoop andere nuttige dingen moest doen besloot ik mezelf een hoop stipjes op mijn gezicht te geven (was trouwens best lastig want het moest allemaal symmetrisch). Ik hoopte op wat artistieke foto’s, die er uiteindelijk ook zijn gekomen, maar een overenthousiaste foto mag er ook wel wezen toch?

2015-11-14-12-53-06

Dan alweer een foto van een hele lange tijd geleden maar ik vond het wel een leuke. Eh ja waar moet ik beginnen? Oké het hoofd dan maar. Zoals je ziet heb ik het ontzettend naar mijn zin daar in het bos. Dan snel over naar de rare beenpositie want ik kon volgens mij niet normaal zitten. Hoe dan ook, een foto waar ik vooral om kan lachen.

img_8854

In december ging ik samen met Myrthe naar Amsterdam en ik bestuurde een rondvaartboot. Dit is een hele hele hele spontane foto, vooral te zien aan dat tuttige handje.

img_5185-2

Voor scholieren.com werkte ik aan een fotoserie over het worden van een ochtendmens, maar stiekem moest ik af en toe ook wel echt even gapen.

img_5115-2

Ik deed een dansje maar deze foto is dan weer iets te veel van het goede. Die scheve horizonlijn heb ik expres zo gelaten omdat dat iets is waar ik normaal gesproken echt niet tegen kan maar dit artikel bestaat toch voor het grootste deel uit mislukte foto’s dus dit kan er ook wel bij.

Zo dat was een bij elkaar geraapt zooitje. Van zwaar bewerkte foto’s tot aan ‘puur natuur’ of eerder #nofilter.

Tot de volgende keer!

 

Advertenties

Een gedachte over “Foto’s die mijn instagram nooit haalden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s