Wat heb ik de afgelopen maanden allemaal uitgespookt?

Processed with VSCO with a6 presetIk denk dat ik mezelf officieel de slechtste blogger ooit kan noemen. Maanden verwaarloosde ik mijn eigen stukje internet en het is al lang geleden sinds er enige regelmaat in mijn blog te vinden was. Ik ga zeker geen beloftes maken omdat ik mezelf en vooral mijn vreselijk chaotische leven maar al te goed ken. Maar toen de rekening van mijn eigen domeinnaam op de deurmat viel besloot ik dat het toch echt weer tijd was om te gaan schrijven op mijn eigen vertrouwde blogje. Maar wat heb ik de afgelopen tijd, waarin ik blijkbaar veel te druk was om ook maar even naar mijn blog om te kijken, gedaan?

Processed with VSCO with hb2 preset
heerlijke iPhone kwaliteit want mijn geliefde grote camera mocht helaas niet mee naar binnen.

Ehmm, ja waar moet ik beginnen? Na Rome viel ik in een diep gat. Oké oké dat is wel heel overdreven, maar na mijn reis met school begon het leren en alle stress die daarbij komt kijken. Maar het was niet een groot zwart gat want ik ging naar een concert van Bastille in het ZiggoDome. Ik was al heel lang niet meer naar een concert geweest dus het was echt even nodig om weer helemaal uit m’n dak te gaan. Ik kan nog wel even doorpraten over hoe geweldig het was en hoe goed ze live waren maar ik zal maar snel doorgaan naar de rest van mijn belevenissen.

Processed with VSCO with a6 preset
Mad Hatter and the White Queen

In november gaf ik voor de tweede keer een heel laat Halloween feestje. Het is nooit te laat voor een feestje toch? Verkleed als de Mad Hatter had ik een ontzettend leuke avond waar ik stiekem al het hele jaar naar uitkeek. (Lees: al sinds de zomer bezig met het bij elkaar zoeken van een kostuum.)

foto-10-12-16-16-08-46

foto-30-01-17-19-14-13

foto-30-01-17-19-13-57

Begin december ging ik samen met Myrthe (foto’s van mij zijn ook door Myrthe gemaakt) naar Amsterdam. We gingen naar de IJhallen, aten carrot cake, maakten foto’s, schreven brieven naar gevangenen op het hoofdkantoor van Amnesty en bestuurden een rondvaartboot. Voor het eerst ging echt naar het Amnesty hoofdkantoor om mee te schrijven voor de schrijfmarathon en ik ga het volgend jaar zeker weer doen.

foto-06-01-17-11-49-38

En dan nog een belangrijk hoogtepuntje, ik kreeg er een baantje bij. Ik werk inmiddels al weer twee jaar op de broodafdeling van een supermarkt, wat hartstikke leuk is, maar nu heb ik er nog een tweede baantje bij, en wel een hele leuke. Ik werk sinds januari als huisfotograaf en blogger voor scholieren.com. Ik vind het echt ontzettend leuk dat ik mezelf nu nog meer kan verbeteren en daarnaast nog een klein zakcentje kan verdienen. In januari schreef ik over te veel nadenken, maar er komen nog een hoop leuke dingen aan.

Zo, dat waren dan al mijn hoogtepuntjes van de afgelopen tijd. Daarnaast had ik ook nog een leuke kerst, een ietwat saaie oudejaarsavond, at ik mega veel oliebollen, had ik heel veel schoolstress, werkte ik aan een project voor tekenen en had ik een hele leuke redactievergadering bij scholieren.com.

Zoals ik al zei, ik doe geen beloftes, dus wie weet tot ooit!

(Oké nee grapje, ik ga niet weer drie maanden niks van me laten horen. Althans dat hoop ik dan.)

 

Eén opmerking over 'Wat heb ik de afgelopen maanden allemaal uitgespookt?'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: