Cactussen adoreren met Chantal

Processed with VSCO with hb2 preset

Hello, Lisa hier. Vorige week zaterdag stapte ik in de trein op weg naar Amsterdam. In Amsterdam ging ik naar een meeting van Chantal. Van te voren wist ik niet zo goed wat ik nou moest verwachten maar het was echt ontzettend gezellig en ik heb een aantal hele lieve meiden ontmoet. Kortom, het was dus een hele dag met heel veel cactussen en heel veel foto’s.

Ik stond op, sprong onder de douche, twijfelde een half uur lang over wat ik zou gaan aantrekken en vertrok toen naar de bushalte. Mijn bus was te laat, zoals altijd. Op het station zocht ik mijn trein, het was blijkbaar een Duitse trein. Ik wist niet dat Duitse treinen zo vervelend waren. De trein zat natuurlijk bomvol en ik moest staan, echt een feestje. Maar goed, na een half uurtje in een vervelende wiebel trein was ik eindelijk in Amsterdam. Op het station zocht ik de Hema op, waar al iedereen al op mij aan het wachten was, en toen kon de dag echt beginnen.

Eerst hebben we even geluncht bij de Bagels & Beans, hier ben ik dus helemaal vergeten foto’s te maken. Maar ik had een heerlijke bagel met Mozzarella, pesto en tomaat. het was echt heel erg leuk om iedereen te leren kennen en leuk te praten. We waren allemaal heel erg verschillend, maar toch hadden we ook heel veel gemeen.

Oke, dan nu, de Hortus. Ik was al wel in de oude Hortus in Utrecht geweest (zie hier die foto’s, hint hint) maar nog nooit in de Hortus in Amsterdam. Ik kan je alvast vertellen, het was heel erg leuk en er waren zo veel planten. Nu zal ik even stoppen met praten en gewoon even heel veel foto’s laten zien zodat jullie een beetje een idee krijgen van hoe het was.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with a9 preset
foto door Chantal
Processed with VSCO with hb2 preset
foto door Chantal

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset
‘deze lijkt echt op zo’n ronde poef’

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset
de mooie en leuke Rosa
Processed with VSCO with a9 preset
foto door Chantal
Processed with VSCO with a6 preset
‘hier moet je niet je vinger in stoppen want dat is giftig’ wijze lessen van Lisa
Processed with VSCO with hb2 preset
kijk nou hoe leuk Sophie’s tas is
Processed with VSCO with a9 preset
foto door Chantal

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a6 preset
zo veel meisjes met leuke tassen en camera’s

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Kortom, ik heb het echt heel erg naar mijn zin gehad met deze lieve meiden. Nu heb ik (bijna) vakantie en daar heb ik zo veel zin in. Alle foto’s zijn trouwens door mij gemaakt, tenzij anders vermeld. Hopelijk vonden jullie het leuk!

Liefs,

Lisa

 

5 gedachten over “Cactussen adoreren met Chantal

    1. Wij zijn met de metro gegaan en vanaf daar was het goed te lopen. Maar ik weet niet of het vanaf het centrum goed te lopen is, volgens mij wel want vanaf de hortus ben je zo weer terug in het centrum 😉 heel veel plezier!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: