Even bijpraten

Processed with VSCO with hb2 preset

Bonjour! De afgelopen weken kan ik eigenlijk in een woord omschrijven: school. Ja ja, nog een weekje en dan heb ik vakantie. Of nouja dan nog twee weken met sportdagen en cultuurdagen etc. Maar volgende week heb ik mijn laatste SE-week en dan is alles alweer voorbij. In dit artikel klets ik even bij, voor iedereen die daar geïnteresseerd in is.

Zoals ik dus al zei, druk druk druk. Elke dag weer ben ik hard aan het leren en daarnaast werk ik ook nog wel aardig veel. Maandag begin ik met mijn meest gevreesde schoolexamens: Geschiedenis en Economie. Daar komt nog bij dat ik dit hele weekend weinig tijd heb om te leren. Maar dit geeft me alleen maar meer motivatie om alsnog heel hard te leren en mooie cijfers te halen.

Foto 16-06-16 09 35 09

Mijn laatste mini eindwerk voor tekenen.

Maar Lisa ga je dan wel over? Ja ik ga over, tenzij ik echt alles nu nog verpest haha. Maar nee, ik sta er goed voor. Ik ben er tevreden over mijn cijfers en hoop dat mijn laatste cijfers ook mooie cijfers zijn. Dan kan ik met een gerust hart beginnen aan mijn vijfde (ja alweer het vijfde jaar!) gymnasium. Nooit had ik verwacht dat ik het zo lang op het gymnasium zou volhouden. Maar alles gaat goed, ik doe veel leuke dingen en heb heel veel zin in de vakantie.

 photo IMG_9330_zpsoqv9yfdk.jpg

Bron: Oceaan Groen – Cantal Lenting

Morgen (zaterdag 18 juni) ga ik naar de Hortus in Amsterdam met allemaal andere leuke meiden. Een tijdje geleden verscheen er een artikel op Chantal’s site over Cactus Knuffelen met Chantal. Dit leek me heel erg leuk dus gaf ik me op. Niet wetend dat 250 mensen zich hadden opgegeven kreeg ik vorige week vrijdag een berichtje dat ik mocht komen. Eigenlijk paste het niet zo goed in mijn planning, maar ik maak er natuurlijk graag tijd voor vrij. Dus morgen stap ik in de trein naar Amsterdam en heb ik hopelijk een hele leuke dag. Jullie zullen er vast meer over horen haha.

Het voelt raar dat het einde van dit schooljaar alweer zo dichtbij is. Dit was het eerste jaar waarin ik mijn eigen profiel had en de vakken waar ik, een soort van, goed in ben. Ik heb absoluut geen spijt gehad van mijn keuze. Dit jaar is net als elk ander jaar weer heel erg snel gegaan en het voelt jaar om te zeggen dat ik bijna in de vijfde zit, maar het is toch echt zo.

Zo, ik heb weer even bijgekletst. Ik heb geen idee of dit enigszins interessant was maar ik vond het leuk om te doen.

Geniet van je dag en tot de volgende keer!

Liefs,

Lisa

 

3 gedachten over “Even bijpraten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: