Ik haalde eindelijk het rolletje uit mijn camera

analoog 11

Hoi! Ongeveer een jaar geleden besloot ik dat het wel eens leuk was om met de oude camera van mijn moeder te gaan fotograferen. Samen met mijn vader probeerden we, na het kijken van 3 youtube video’s over analoge camera’s, het rolletje er in te krijgen. Na wat gepruts was het gelukt en kon ik aan de slag! Dus nu, een jaar later, heeft de camera een tijdje in een hoek van mijn kamer gestaan, maar mijn rolletje is vol. Als je graag alle foto’s die ik gemaakt heb wil zien, lees dan vooral verder.

analoog 14

analoog 19

Ik maakte alle foto’s dus een jaar geleden. Toen ik de foto’s ophaalde bij de Hema was ik zo benieuwd wat er nou allemaal op stond. Maar deze eerste twee foto’s zijn gemaakt op Bevrijdingsdag 2015. We wilden eigenlijk naar een bevrijdingsfestival maar het regende heel erg hard dus gingen we helaas niet.

analoog 7

analoog 10

Heel erg slecht weer dus.

analoog 5

analoog 1

analoog 3

analoog 18.jpg

analoog 9

Ik ging met mijn moeder naar Madurodam vorig jaar in de Meivakantie. Dit zijn een aantal foto’s van die dag, het was echt heel erg leuk.

analoog 15

analoog 8

analoog 12

analoog 11

Daarna zijn we doorgegaan naar Scheveningen. Eerst hebben we even over het strand gelopen en daarna heerlijk gegeten in een heel leuk restaurantje aan het strand. Wat ik trouwens echt heb gemerkt is dat ik de camera recht moet houden haha.

analoog 13

analoog 17

Even de buurt verkennen, heel veel weilanden dus.

analoog 16

analoog 6

En de laatste twee. Foto’s van jezelf maken is best nog wel moeilijk met zo’n zware oude camera waarop je alles zelf moet instellen en scherpstellen. Ik heb natuurlijk nog meer foto’s (in totaal 36 om precies te zijn) maar dit zijn toch wel de leukste en mooiste. Ik ben best blij met het resultaat. Doordat ik nu eindelijk mijn foto’s heb gezien weet ik ook wat ik de volgende keer beter kan doen. Ik had echt verwacht dat bijna alles mislukt was omdat ik voor mijn gevoel niet heel goed op de instellingen had gelet maar het viel echt mee. Dus morgen begin ik aan mijn tweede rolletje

Hopelijk vonden jullie het leuk!

Liefs, Lisa

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: