Vakantiedagboek: dag 5 & 6

Processed with VSCO with hb2 preset
Hello hello, wat gaat de vakantie toch snel voorbij. Vandaag presenteer ik aan jullie de vijfde en zesde dag van mijn meivakantie. Waaronder Koningsdag en Mario Kart spelen op de Nintendo DS. Als je benieuwd bent naar mijn vakantiedagen lees dan vooral verder!

Woensdag 27 april

 

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset
Goedemorgen, een ontbijt bestaande uit een geroosterd broodje met pindakaas en hagelslag werd door Lisa opgegeten.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Even een outfitje. Het was natuurlijk Koningsdag dus ik moest wel even iets feestelijks aan. En ook Maxie(ma) moest even iets feestelijks om.
Bandana/sjaaltje: geen idee, is van vroeger
Shirt: bershka
Vest: primark
Rokje: H&M

 

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Ik ging weer terug op de fiets naar mijn moeders huis. Ook dropte ik even een postcrossing kaartje naar een vrouw in Duitsland op de brievenbus. Het kaartje is trouwens gemaakt door Romy, hoe leuk zijn ze. Het regende trouwens, vandaar de mooie capuchon en het mooie hoofd.
Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with a6 preset
Bij mijn moeder at ik samen met mijn opa en oma een oranje tompouce, dat hoort er nou eenmaal bij. We keken ook nog even tv.
Processed with VSCO with a6 preset
Mijn broertje heeft voor zijn verjaardag 500 ballenbak ballen gekregen en die heeft ie allemaal in de douchecabine gegooid om een echte ballenbak te maken. Don’t worry, ze zijn nu allemaal weer opgeborgen haha.
Processed with VSCO with c1 preset
’s Avonds heb ik heel lang met mijn broertjes Mario kart gespeeld, ik ben er rampzalig slecht in maar ik wordt wel steeds beter haha. Zo leuk dat je voor dat soort dingen weer tijd hebt in de vakantie. Ik vind gamen stiekem echt leuk terwijl ik het echt slecht kan.
Foto 27-04-16 17 03 33Daarna heb ik een documentaire gekeken over Josef Fritzl. Als je wil weten waar het over gaat moet je hem even googelen, maar jeetje wat een verschrikkelijke man. Ik wilde de documentaire al een tijdje kijken, maar na het zien van Room nog meer.
Ik keek hierna nog een stukje van Marley & Me maar heb hem niet afgekeken omdat ik te moe was.
Donderdag 28 april
Processed with VSCO with hb1 preset
Voor het eerst geen ontbijt foto. Ik begon de dag met Mario karten op de Nintendo DS. Echt een throwback maar zo leuk.
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Mijn moestuintjes zagen er echt niet meer uit. Een paar weken geleden (misschien zelf wel maanden) begon ik enthousiast met het planten van deze kleine moestuintjes. Maar ik ken mezelf, bij het overpotten had ik er al geen zin meer in. Ik verwaarloosde mijn moestuintjes voor zo’n 2 à 3 weken en besloot dat ik ze nu toch wel echt moest gaan overpotten. Dus dat deed ik. Ze zijn nog niet allemaal overgepot want de potgrond was op.
Foto 28-04-16 12 09 23
Ik keek Marley & Me af en ik heb er echt heel erg hard om gehuild. Oh en ik dronk warme chocolademelk, het mag dan wel bijna Mei zijn, het voelt als winter. Daarna heb ik nog een paar uur op m’n laptop op allerlei webshops rondgekeken en natuurlijk niks gekocht. Ik ben toch niet de enige die echt uren lang op webshops kan rondkijken zonder iets te kopen.

Processed with VSCO with c1 preset

Ik ging nog even langs mijn vaders huis omdat mijn werkkleding daar nog lag en toen ging ik al weer door naar mijn werk. Het terug fietsen vond ik echt heel erg fijn. Zonnestralen kwamen tevoorschijn terwijl Zayn’s stem door mijn oortjes mijn hoofd binnenkwam. Ik vind Zayn’s nieuwe album echt ontzettend tof en ook echt heerlijk voor op de fiets.

Processed with VSCO with hb2 preset

Mijn avondeten bestond uit een stukje hartige taart en frietjes (die je hier niet ziet omdat ze al op waren haha.) Na het eten heb ik nog even mijn kledingkast opgeruimd en mijn SD kaartje leeg gemaakt.

Zo zo, dat was alles alweer. Inmiddels is de eerste week van de vakantie bijna voorbij en ondanks dat ik niet veel bijzonders heb gedaan vind ik het toch wel een hele fijne vakantie.

Hopelijk hebben jullie ook een hele fijne vakantie!

Liefs, Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: