Vakantiedagboek: dag 3 & 4

Processed with VSCO with hb2 preset

Hoi allemaal, hierbij de eerste maandag en dinsdag van de meivakantie. Het is heel erg slecht weer geweest deze dagen dus vooral veel foto’s van eten en binnen zitten, maar hopelijk vinden jullie het nog steeds leuk. Soms is binnen zitten toch ook wel heel erg chill. Veel plezier met lezen!

 

Maandag 25 april

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Goedemorgen allemaal. Vandaag was de eerste officiële vakantiedag. Mijn Ontbijtje bestond uit een eitje met champignons en kaas en een smoothie met daarin: kiwi, banaan, sinaasappelsap en yoghurt. Het was wel lekker maar niet heel spectaculair.

Processed with VSCO with a6 preset

Mijn vader vond deze foto’s van mini Lisa. Ik vind het altijd zo leuk om foto’s van vroeger terug te zien, niet alleen van mezelf maar ook van m’n ouders.
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
M’n kamer was echt een troep dus ik moest opruimen, blegh. Nu is alles gelukkig wel weer helemaal opgeruimd, ik moest alleen nog stofzuigen want daar had ik echt geen zin meer in.
Processed with VSCO with hb2 preset
Tijdens het opruimen kwam Siepie ook nog eens leuk op de grond liggen toen ik mijn bed moest verschonen. Niet zo handig, maar wel heel schattig.
Processed with VSCO with hb2 preset
Om 16:00 at ik bij mijn vader een pizza als avondeten omdat ik moest werken en daarna gelijk door zou gaan naar de film. Dus ik at de jumbo 4 kazen pizza en hij was best wel lekker 😉
Processed with VSCO with hb1 preset
Na twee uur gewerkt te hebben propte ik snel een Kaasbol naar binnen en kleedde ik me even om. Gelukkig konden we met de auto in plaats van fietsen want het weer was een beetje raar, lees: het ene moment regende het en 5 minuten daarna scheen de zon.
In de bios maakte ik helemaal geen foto’s. Ik ging samen met Mariten Tanouschka naar de film Room. Ik had er al veel over gehoord van bijvoorbeeld Teske en ook wist ik dat de hoofdrolspeelster Brie Larsson een Oscar heeft gewonnen voor deze rol, dus ik verwachte al wel veel van deze film. Geloof me, die Oscar heeft ze zeker verdient. Als je deze film nog niet gezien hebt moet je hem zeker gaan kijken. Het gaat over Jack, een vijfjarig jongetje die samen met zijn moeder leeft in een kleine kamer genaamd Room. Je ziet eigenlijk hoe zijn wereld in elkaar zit. Op een dag bedenken ze een plan hoe ze kunnen ontsnappen en het lukt. Vanaf dat moment zie je hoe moeilijk het voor ze is om weer terug te zijn in de normale wereld. Ik vond dit echt een prachtige maar ook hele aangrijpende film die je zeker gezien moet hebben!
Processed with VSCO with c1 preset
Voor dat ik ging slapen las ik nog een paar hoofdstukken in het boek: the Sky is everywhere van Jandy Nelson. Ik lees deze nu voor school maar ik vind het tot nu toe echt een leuk boek. Ik had afgelopen zomer I’ll give you the sun van dezelfde schrijfster gelezen en ik vond dat echt een super leuk boek dus ik ben benieuwd naar deze.
Dinsdag 26 april
Processed with VSCO with hb1 preset
Zoals alle dagen tot nu toe, begin ik de dag met een foto van mijn ontbijt. Ik at een bakje vruchten yoghurt en twee beschuitjes met komijnekaas die ik heel mooi gescheurd had.
Foto 26-04-16 11 44 29
Na het ontbijt ging ik weer lekker m’n bed in en keek ik de Milaan vlogs van Teske.
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Ondertussen maakte ik ook even mijn wat ik de afgelopen tijd heb gekocht artikeltje af. Ik was er al wel eerder aan begonnen maar heb het nu helemaal afgemaakt en gelijk maar online gegooid, dus lees die zeker even als je ‘m nog niet gelezen hebt.
Processed with VSCO with hb1 preset
even een leuk shot waarin je goed kan zien hoe slecht weer het was
Processed with VSCO with b5 preset
Processed with VSCO with b5 preset
Processed with VSCO with b5 preset
En toen besloot ik even te gaan sporten, of nouja even wat yoga en stretches te gaan doen. Ik keek eerst een yoga video van Yoga with Adriene (zij maakt echt hele goede yoga video’s) en daarna heb ik gewoon zelf wat stretches gedaan. Het viel me trouwens later pas op dat op de derde foto mijn lamp precies in mijn handen past haha.
Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Mijn fiets stond nog bij mijn vaders huis dus eigenlijk moest ik lopen, maar gelukkig wilde mijn vader me ook wel even met de fiets komen halen. Dus ik zat lekker achterop te hobbelen, altijd leuk om over drempels te rijden als je achterop zit. Bij m’n vader kon ik het natuurlijk niet laten om even Maxie te knuffelen. Mijn broertjes bleven allebei bij mijn moeder en m’n vader en ik aten lasagne yummie.

Processed with VSCO with hb1 preset
‘S avonds moest ik paardrijden. Op een of andere manier vind niemand me een paardenmeisje maar ik zit toch echt al een hele tijd op paardrijden. Gelukkig was het eventjes droog toen ik moest fietsen en heb ik lekker binnen gereden.

En dat waren de 3e en 4e dag van mijn vakantie al weer! Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen, ik vind het in ieder geval leuk om te maken. Ik denk dat ik het later echt heel erg leuk vind om dit terug te zien en lezen.

Nu jullie dit lezen is het natuurlijk Koningsdag en hopelijk gaan jullie nog iets leuks doen ondanks het slechte (voorspelde) weer.

Fijne Koningsdag!

Liefs, Lisa

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: