Wat ik de afgelopen tijd heb gekocht

goed 7

Hello!  Ik heb de afgelopen weken behoorlijk wat gekocht want ja, eh ik heb gewoon een heleboel nodig en dat ga ik jullie vandaag even laten zien. De foto’s had ik al een tijdje geleden gemaakt  dus inmiddels heb ik weer wat meer gekocht maar dat zien jullie vast ook ooit nog wel. Alle spullen zijn van verschillende winkels: van H&M tot kringloopwinkel. Veel leesplezier!

goed 1

goed 2

Allereerst, dit rokje en blouseje. Het rokje is van de C&A en kostte volgens mij iets van 8 euro. Het is een mega basic rokje maar daarom super makkelijk te combineren en ook heel erg leuk voor de zomer en lente. Het blouseje is van de H&M en kostte 15 euro. Ik draag bijna nooit van die overhemd achtige blousejes maar ik vond deze wel heel erg schattig met al die stipjes.

goed 5

Dan kocht ik ook deze jas van Topshop. Ik bestelde ‘m bij Wehkamp en ben er echt blij mee. Het is eigenlijk een spijkerjasje model en dan van binnen gevoerd met teddy. Het is echt een leuk zomer jasje. Ik kocht ‘m in de sale en kostte toen nog iets van 40 euro.

goed 3

goed 4

Ik kocht ook weer eens make-up. Eigenlijk draag ik altijd alleen maar concealer, mascara en soms lipstick. Ik vind vooral opvallende lipkleuren heel erg tof en toen ik deze nieuwe zag van essence kon ik ‘m echt niet laten liggen. Ik vind het een mooie kleur, helaas blijft ie niet zo heel erg lang zitten maarja dat kan je ook niet echt verwachten voor die 2,40.

goed 12

goed 8

Dan kocht ik nog een jasje. Dit lichtroze bomberjack komt van de bershka en ik vind hem echt super schattig. Het is wel een heel erg dun jasje dus voor nu nog een beetje te koud. Hij kostte 30 euro en ik ga hem hopelijk nog heel veel dragen deze zomer.

goed 7

Bij de kringloopwinkel kocht ik dit hele dunne sjaaltje. Ik vind het heel erg leuk staan bij een basic outfit. Wel is het best moeilijk om hem goed op te vouwen door die streepjes haha. Hij kostte eigenlijk 1,50 maar uiteindelijk heb ik er 50 cent voor betaald omdat de man achter de kassa het zo’n leuk sjaaltje vond 🙂 Altijd aardig als mensen dit doen.

goed 11

goed 10

Op ebay bestelde ik weer een baretje. In mijn favorieten van februari blogpost liet ik al zien dat ik een rood baretje had. Maar nu voor de lente wilde ik graag een wat lichtere kleur, deze grijze vind ik echt heel erg leuk. Ik draag ze niet zo vaak maar vind het voor af en toe toch wel heel erg leuk, en aangezien ik er minder dan een euro voor heb betaald mag ik er natuurlijk ook niet over klagen.

goed 9

Dan als laatste, dit zonnebloemen blik van de kringloop. Ik verzamel blikken haha. Ik heb er echt te veel maar ik vind gewoon altijd zulke leuke bij de kringloop. In deze bewaar ik nu mijn kwasten voor waterverf. Ik heb er 50 cent voor betaald.

Dit was alles al weer 🙂 Ik weet nou niet of het heel erg veel is of juist niet, maar inmiddels heb ik al weer heel wat nieuwe dingen haha.

Geniet van je dag!

Liefs, Lisa

Advertenties

Een reactie op “Wat ik de afgelopen tijd heb gekocht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s