Vakantie dagboek: dag 1 & 2

Processed with VSCO with c1 preset

Hello, ik heb dus vakantie en het leek mij een leuk idee om een soort online dagboek bij te houden. Dus ik vertel jullie mijn dag door middel van foto’s. Alle foto’s zijn wel gemaakt met mijn telefoon omdat dit voor mij gewoon het makkelijkst is, hopelijk vinden jullie dat niet zo erg. Dus hierbij, de eerste twee dagen van mijn meivakantie, lees snel verder!

Zaterdag 23 april

Foto 22-04-16 15 34 22

Foto 23-04-16 12 50 51

Vandaag was zo’n dag waarop je lekker niks doet. Ik voelde me niet zo lekker dus heb ik vooral in bed gelegen, maar hey dat moet ook wel eens kunnen toch. Op de bovenste foto zie je mijn haar voordat ik ging douchen, ik had die dag ervoor vlechtjes in gehad dus het was best wel leuk. ‘S middags besloot ik toch even naar buiten te gaan. In onze tuin (eigenlijk ik de tuin van de buren) staat een hele mooie roze bloesem boom en ik kon het weer niet laten om even wat fotootjes te maken.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Mijn nieuwe schoenen, de Nike son of Force

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Ik besloot even langs te gaan bij mijn vader en Maxie. Na het lezen van de artikels van Sonia en Myrthe over analoge fotografie had ik weer helemaal zin om mijn analoge camera er weer bij te pakken. Ongeveer een jaar geleden heb ik een rolletje vol gemaakt en ik heb m er nu pas uitgehaald en laten ontwikkelen.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Dus na even bij m’n vader gechilld (ja, volgens de van Dale is dat een bestaand woord) te hebben ging ik even langs bij de Hema om daar mijn fotorolletje te droppen. De caissière keek me nogal raar aan toen ik vroeg of ze nog deden aan het ontwikkelen van analoge foto’s. Want ja, ik wil in 2016 terwijl ik gewoon een digitale spiegelreflexcamera heb en een iPhone weer analoge foto’s maken. Maar gelukkig kon ik het laten ontwikkelen en kan ik het ergens deze week ophalen.

Processed with VSCO with c1 preset

Eenmaal thuis gekomen lag mijn broertje nog steeds op de bank. De hele dag in je pyjama zitten is ook hartstikke leuk toch ;). Mijn opa had een film gedownload dus keek ik samen met mijn twee broertjes hotel Transylvania. En ohja, ik scheurde ook nog eens uit mijn lievelingsbroek (misschien was het je al op gevallen als je goed links onderin kijkt). Ook al was dit echt de goedkoopste broek ooit, baal ik er toch wel van. Deze broek zat gewoon zo lekker! Dus R.I.P. lievelingsbroek van Lisa.

Processed with VSCO with hb2 preset

En toen was het alweer avond. Ik heb eerst nog een paar uurtjes in bed gechilld, Once upon a time en YouTube video’s gekeken. Mijn moeder ging Chinees halen maar omdat mijn broertje hier niet zo van houdt bakte ik een ei voor hem. En ja, ik gebruikte zo’n rare roer spatel omdat de rest in de vaatwasser zat haha.

s Avonds keek ik de film Love, Rosie. Ik vond het echt een hele leuke film en stiekem heb ik ook een beetje gehuild. Maar dit was mijn dag al weer 😉

Zondag 24 april

Processed with VSCO with a6 preset

Ik werd wakker met deze cutie naast me. Vervolgens heb ik nog zo’n 1.5 uur in m’n bed YouTube filmpjes zitten kijken.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik ontbeet met twee beschuitjes. Ik ben gewoon heel erg lui als het op ontbijten aankomt, vandaar dat ik eigenlijk altijd beschuit eet.

Processed with VSCO with hb2 preset

Van 12:00 tot 14:00 heb ik gewerkt en toen ik thuis kwam maakte ik een heerlijk glaasje vers geperste sinaasappelsap.

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

‘S avonds ging ik samen met mijn broertje buitenspelen. Ja ja buitenspelen. Ik was even vergeten hoe leuk dit eigenlijk was. Mijn broertje ging skeeleren en ik ging op de space scooter. Helaas ging hiervan de ketting er af maar het was wel heel erg leuk haha. Oh ja, mijn broertje was niet de beste fotograaf haha. Maar het was echt heel erg leuk, ik moet dit echt vaker doen. Misschien klinkt het raar maar ik probeer me steeds bewuster van alles te worden en steeds meer leuke dingen te doen en dingen vast te leggen voor later.

 Hierna heb ik nog even de reünie gekeken met m’n moeder en ben ik lekker in bed Once upon a time gaan kijken.

 Zo, dat waren de eerste twee dagen van mijn vakantie alweer. Hopelijk hou ik het maken van deze online dagboekjes vol deze vakantie. Nu zijn het twee dagen maar het kunnen er in de volgende post ook minder zijn of meer.

Hopelijk vonden jullie het leuk!

 Liefs, Lisa

 

4 gedachten over “Vakantie dagboek: dag 1 & 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: