Wat ik wil doen deze vakantie

meivakantie

Ik heb eindelijk weer vakantie! Dus nu kan ik heerlijk twee weken genieten van mijn vrije tijd. Ik heb nog niet zo heel veel op de planning staan behalve dan dat ik best veel ga werken deze vakantie. Maar ik wil gebruik maken van mijn vrije tijd dus hierbij een lijstje met alles wat ik deze vakantie wil gaan doen. Wie weet maak ik aan het einde van deze vakantie wel een artikel waarin ik vertel of dit allemaal gelukt is. Dus als je benieuwd bent naar wat ik allemaal hoop te gaan doen deze vakantie, lees dan verder!

 photo fotodoorsatellitejune4_zpsez82qcip.jpg

foto van Chantal gemaakt door Nikki

 • Naar de Oude Hortus in Utrecht. Dit is een botanische tuin.Ik heb deze plek al voorbij zien komen op instagram. Volgens mij is dit echt een van de meest fotogenieke plekjes en daarom lijkt het me heel erg leuk om hier eens langs te gaan. Gelukkig kost het amper geld om hier langs te gaan en ik ga er dan ook zeker heen deze vakantie. In Kopenhagen was ik al eens in een botanische tuin geweest en dat was heel erg leuk dus ik heb er zin in! Ik ga hier als het goed is vrijdag heen met Inger-Lise, dus er komt vast weer een Inger-Lisa op avontuur.
 • Iets bakken. Ik vind bakken stiekem heel erg leuk. Ik wil deze vakantie dus ook echt iets nieuws uit proberen.

 • Naar de film. Een tijdje terug hoorde ik Teske over de film room en het leek me een hele goede film dus die wil ik zeker zien. De bioscoop is gelukkig heel erg betaalbaar als je nog jong bent 🙂
 • Hardlopen. Afgelopen dinsdag had ik de 12 minuten loop en om heel eerlijk te zijn ging dit echt rampzalig. Waarschijnlijk zag ik er echt uit als een rennende zeekoe. Het ging veel slechter dan thuis maar goed. Ik vind hardlopen heel erg leuk en het is natuurlijk altijd goed om te sporten. En nu ik een hardlooplegging en zo’n coole sportband heb moet ik daar natuurlijk wel gebruik van maken.rsz_maxie.jpg
 • Met Maxie wandelen. Maxie is mijn hond en stiekem vind ik dat ik veel meer met hem zou moeten wandelen. Wandelen is hartstikke leuk en zo leer je altijd nieuwe plekjes kennen.
 • Meer experimenteren met fotografie. Misschien wisten jullie al wel dat ik fotografie heel erg leuk vind. Alleen ben ik wel echt een dummy. Ik hoop dat ik deze vakantie mijn fotografie skills even kan verbeteren.
 • Yoga. Ik kan echt genieten van yoga. In deze vakantie wil ik ook graag even relaxen want de periode na de vakantie gaat even hectisch worden. Het einde van het schooljaar is nabij en dat betekent een hoop stress. Daarom wil ik deze vakantie ook even goed ontspannen en weer helemaal klaar zijn voor de rest van het schooljaar.
 • favorieten 3
 • Water verven. Een tijdje terug kocht ik een setje aquarel verf en ik vind dat ik meer moet water verven. Ik vind het heel erg leuk om te doen en het is ook heel erg ontspannen.
 • Ukelele spelen. Ik heb mijn kleine mini gitaar al meer dan een jaar en ik heb er echt al tijden niet meer op gespeeld. Nu heb ik hopelijk eindelijk weer tijd om het spelen weer op te pakken.
 • Boeken lezen voor school. Dit klinkt misschien saai, maar het moet toch echt gebeuren. Ik moet twee boeken voor Nederlands lezen, een boek voor Engels en eentje voor Frans.
 • Naar een museum gaan. Ik weet alleen nog niet welke en met wie ik ga, misschien ga ik wel in mijn eentje wie weet.

Dat was alles al weer! Ik hoop dat dit me allemaal gaat lukken en jullie zullen het aan het einde van de vakantie wel horen 🙂

Fijne vakantie!

Liefs,

Lisa

2 gedachten over “Wat ik wil doen deze vakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: