Mijn favoriete bloggers

fav bloggersIk heb natuurlijk zelf een blog, maar naast het schrijven van mijn eigen posts (een keer in de zo veel tijd), vind ik het ook heel erg leuk om die van anderen te lezen. Ik kijk wel dagelijks op mijn bloglovin feed (je kan mij trouwens ook volgen op bloglovin) om de laatste artikeltjes te lezen van mijn favoriete bloggers. Dus hierbij, mijn favoriete blogsters.

IMG_3040-900

Mijn eerste favorietje is de liefste Myrthe. Ik heb Myrthe natuurlijk laatst gezien, toen we even onze eigen mini fotoshoot hielden in het altijd mooie Amersfoort. Over die dag heb ik trouwens ook een artikel geschreven (hint hint). Maar naast dat Myrthe prachtige foto’s maakt, kan ze ook nog eens heel leuk schrijven. Kortom, Myrthe is gewoon een heel erg leuk creatief kind en ik lees haar posts altijd met heel veel plezier.

Ook Lauresque is een van mijn favorieten. Laura is volgens mij heel erg lief en super getalenteerd. Haar foto’s zijn echt prachtig. Haar blog is gewoon heel erg uniek. Ze schrijft heel erg mooi en als ik zie dat ze weer een nieuwe post heeft klik ik altijd gelijk. Ik vind dat ze gewoon heel erg mooi schrijft en dat maakt haar zeker een van mijn favoriete blogsters hier op het internet.

Nog een Laura, ja zo te zien zijn er heel veel getalenteerde Laura’s. Laura is heel erg spontaan, zo komt ze in ieder geval wel over. Zoals alle bloggers hier in het rijtje, prachtige foto’s en volgens mij is ze gewoon een super leuke meid met een heel erg leuk leven!

Sonia is ook een van mijn favorietjes. Ze is heel erg lief en ze is gewoon super getalenteerd. Haar header is super mooi en ik lees haar posts altijd met heel veel plezier. Ik ontdekte haar blog door Myrthe en heb toen gelijk heel wat posts terug gelezen want ze zijn allemaal heel erg leuk geschreven.

 photo IMG_6689_zpsgsb5acum.jpgDan als laatste alweer, Chantal. Ik vind haar blognaam sowieso heel erg leuk en ze is mega creatief. Ik volgde haar al een tijdje op instagram en weet sinds een paar maanden dat ze ook een blog heeft, super leuk! Ze doet een hele leuke opleiding en ik vind het vooral heel erg leuk om daar over te lezen en verder is ze gewoon hartstikke leuk.

Dat was alles alweer. Natuurlijk heb ik nog veel meer blogs die ik graag lees (ik volg 146 blogs op bloglovin oeps) maar dit zijn denk ik wel mijn favorieten. Dus check zeker even deze blogs.

liefs,

Lisa

20 gedachten over “Mijn favoriete bloggers

  1. Al deze bloggers zijn ook mijn favoriet! En ik denk dat ik er ééntje bij heb. Ik kende je nog niet maar kwam opeens op je blog uit, ziet er leuk uit!

    Like

  2. Hey! Ik weet niet zo goed of m’n comments doorkomen, zo ja, dan geef ik nu een dubbele reactie, zo nee dan… ja, dan reageer ik nu :). Dit wilde ik zeggen: ooeeeeeh, i like your taste!! Ik ken ze allemaal en lees ze ook allemaal al 🙂 Zo leuk! (zo iets was het, ik weet het niet meer helemaal 100% haha!)

    Like

  3. Hey! Ik was al een tijdje op zoek naar een aantal leuke blogs om te volgen, en deze komen nu zeker op m’n lijstje! Jouw blog ziet er trouwens ook leuk uit! 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: