The 1975

IMG_0970.JPGHello hello, long time no see. Misschien is het jullie al opgevallen maar ik heb een eigen domeinnaam yay. Dus welkom op lisabrigitte.nl, mijn eigen kleine stukje internet. Op vrijdag 1 april ging ik samen met Marit naar het concert van the 1975 en het was super leuk.

Ik moest helaas die ochtend gewoon nog naar school, gelukkig maar voor 100 minuten, om mijn wiskunde SE te maken. Gelukkig ging het schoolexamen super goed en toen kon het feestje beginnen. Ik ging eerst thuis nog even wat eten en om half 4 werd ik opgehaald en gingen we naar het station. In Utrecht misten we de trein, altijd leuk, dus namen we maar de volgende trein. Er daar stonden we dan, in een propvolle bloedhete trein, op naar de Heineken Music Hall.

We hadden niet zo veel zin om al gelijk in de rij te gaan staan dus gingen we nog even naar de mediamarkt. Ik vind het altijd wel grappig om rond te lopen en te zien hoe groot de tv schermen wel niet zijn en hoe mooi de Canon camera’s zijn. Oh en natuurlijk dvd’s spotten en selfies maken.IMG_0968.JPG

IMG_0967.JPG

Na ons leuke mediamarkt tripje gingen we op zoek naar een pizzeria. Onze zoektocht mislukte want er zijn dus blijkbaar geen pizzeria’s in de buurt van de Heineken Music Hall, wat ik nogal raar vind maar goed haha. Dus aten we maar een panini als avondeten. Na de panini naar binnen gewerkt te hebben gingen we toch maar in de rij staan. Ik werd nog even ondervraagd door een meisje die een onderzoek deed, en ik was echt de slechtste antwoordgever ooit.

Na een uur in de rij gestaan te hebben konden we eindelijk naar binnen. We dropten onze jas en tassen bij de garderobe en zochten een plekje. We wilden eigenlijk staanplaatsen maar het was zo druk dat we maar gewoon zitplekken namen. Je kon het best wel goed zien en het was wel relaxed om gewoon te kunnen zitten.Na een uur lang ‘would you rather’ gespeeld te hebben begon het concert eindelijk.

IMG_0971.JPG

IMG_0969.JPGDe band was heel erg goed live en het was echt een feestje. Ik had dit echt even nodig, zo midden in m’n SE-week even losgaan. Helaas geen 1 april grappen maar de liedjes waren zo leuk live en ik heb er echt van genoten. Matty had echt een fancy outfit aan en de lichtshow was heel erg tof. Ik heb denk ik echt tien keer tegen Marit geschreeuwd hoe mooi ik het vond haha.

Kortom, het was een hele leuke middag en avond en ik hoop dat ze snel weer een keer terug komen naar Nederland. Nu moet ik helaas nog even strijden voor m’n economie SE morgen maar hopelijk komt dat goed. Oh en trouwens, de foto’s zijn gemaakt met mijn iPhone dus sorry voor de kwaliteit.

Doei!

4 gedachten over “The 1975

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: