Mijn beste kringloopvondsten

IMG_0760Mijn kledingkast puilt uit, ik durf best te zeggen dat ik ergens wel een beetje kleding verslaafd ben. Een van de redenen hiervoor is toch echt kringloopwinkels. Ja, je weet wel, van die stinkende winkels waar je je oude troep heen brengt. Op een of andere manier kan ik daar altijd leuke dingen vinden. Het is echt een hobby om alle rekken langs te gaan en zo iets moois te vinden. Misschien dat ik het daarom ook zo leuk vind, je moet goed kijken voor je iets vindt. Daarnaast is het ook heel erg goedkoop en daarom heb ik waarschijnlijk ook zo veel kleding. In dit artikel, mijn favoriete kringloopvondsten, niet alleen kleding maar ook andere spulletjes.

IMG_0767

IMG_0769

IMG_0770

IMG_0768de wereldbol is trouwens ook van de kringloop ๐Ÿ™‚

Allereerst, mijn cactus potjes. Eigenlijk koop ik al mijn planten potjes bij de kringloopwinkel omdat het gewoon zo veel goedkoper is en je er altijd unieke potjes vindt. Ik hou wel van die hele foute, maar daarom ook heel erg toffe potjes. Dus mijn hele verzameling cactussen zit in een potje van de kringloop.

IMG_0762

IMG_0761rokje – H&M, panty -Primark

Deze turtleneck is ook zeker favoriet. Ik vind dit soort dingen altijd heel erg fijn om bij de kringloop te kopen, gewoon lekker basic en goedkoop. Turtlenecks kosten zoยดn twee euro bij de kringloop dus voor dat bedrag kan ik ze natuurlijk niet laten hangen.

IMG_0764

IMG_0763Dit is een soort van sweaterdress, een hele dikke. En met heel dik, bedoel ik echt heel erg dik. Ik draag hem niet zo vaak omdat ie een beetje te warm is voor nu maar op hele koude dagen komt deze zeker van pas. En oh ja zoals je ziet had ik geen zin meer in die hakken dus vandaar mijn hele mooie schoenenloze voetjes.

IMG_0765

IMG_0766Dit grijze jurkje is heel erg basic en zit heerlijk. Een nadeel van deze is alleen dat er best snel gaten in komen. Ik heb mijn moeder al drie keer gaten moeten laten dichtnaaien. Maar ja voor de drie euro die ik er voor betaald heb, mag ik absoluut niet klagen.

IMG_0771

IMG_0772

IMG_0773

IMG_0774In mijn kamer staan een aantal blikken met van alles er in. Ik bewaar er ย stempels, washitape of sieraden in, maar je zou er natuurlijk nog veel meer andere dingen in kunnen bewaren. Ik vind blikken die er schattig uitzien altijd heel erg leuk en deze kan ik dan ook bijna altijd scoren bij de kringloop.

Dat was alles al weer. Ik heb natuurlijk nog veel meer andere dingen van de kringloop maar dit zijn allemaal of hele simpele basics of ik draag ze niet zo heel erg veel. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. By the way, voor de mensen die denken dat kleding van de kringloop vies is, alles is gewassen en is net als nieuw ๐Ÿ™‚

Liefs, Lisa

 

Advertenties

2 gedachten over “Mijn beste kringloopvondsten

  1. Ik krijg helemaal zin om weer tweedehands te gaan winkelen! Ookal ben ik woensdag nog langs geweest ๐Ÿ™‚ Ik houuu echt van je jurkjes; ze zien er mooi uit en dat ze van de tweedehands winkel zijn maken ze nog 10x leuker!! (is dat raar?) En je panty. Duhu. Zo vrolijk!!! (Ook veel liefde voor je blikjes. Ze staan vast heel fancy, vooral als er stempels in zitten, haha!)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s