Wat er gebeurt als je oude foto’s opzoekt

IMG_1761Een van mijn grootste hobby’s is toch wel fotografie, en eigenlijk maak ik al best lang foto’s. Ik vond het ook altijd leuk om op de foto te staan. Op mijn laptop zijn daarom ook honderden foto’s te vinden van vroeger. Het leuke van foto’s vind ik denk ik dat er altijd een verhaal achter zit. Aangezien ik een soort rare gewoonte heb om allemaal kleine dingen van vroeger te onthouden kan ik bij veel foto’s nog wel precies vertellen wat er gebeurde. Dit zijn eigenlijk allemaal foto’s waaraan ik herinneringen heb en het leek me erg leuk om ze te behandelen met jullie. Sommige foto’s zijn niet heel erg oud maar hopelijk vinden jullie dat niet erg.

De foto die je hier aan het begin van het artikel ziet is een leuke om mee te beginnen. Dit was vorig jaar in, ik denk, maart. Toen was ik een beetje aan het experimenteren met licht. Ik vond het op dat moment geen mooie foto maar nu ik het zo terug zie vind ik het eigenlijk best tof. Natuurlijk zijn er verbeterpunten maar zo op het eerste gezicht vind ik het een best goed gelukte foto.

litt

Mensen die mij in real life kennen zullen deze foto misschien wel herkennen. Hij staat volgens mij ook op m’n instagram maar dan wel echt een heel stuk terug. Ik was hier een jaar of drie en ik ging samen met mijn opa en oma naar de Efteling. Vroeger vond ik de Efteling echt geweldig, nog steeds eigenlijk, maar het regende heel erg hard toen we gingen. Maar gelukkig had ik een hele mooie paraplu en een hele leuke rode regenjas.

in disneyland

Toen ik van de brugklas naar de tweede ging, ging ik samen met mijn vader en mijn twee broertjes naar Disneyland Parijs. Ik was er nog nooit geweest maar het was echt ontzettend leuk. We zijn in heel veel attracties geweest en het was echt een van de leukste vakanties ooit. Deze foto is genomen aan het einde van de dag toen we aan het wachten waren op de bus terug naar het hotel.

IMG_3209

Dit is even een hele mooie close up foto van mezelf. Dit was afgelopen zomer in Kroatië, nog niet heel lang geleden dus. Mijn moeder slaagt er altijd in om mij op de meest slechte momenten te fotograferen. Ook deze foto is niet helemaal geslaagd dus maar dat maakt hem niet minder leuk. Allereerst is mijn gezicht echt een stuk bruiner en heb ik veel meer sproeten, en mijn haar was nog heerlijk nat van de zee. Ik vind dit eigenlijk een hele grappige foto, ook omdat mijn broertje’s hoofd  nog net op de foto staat. Wat mis ik de zomer toch.

HPIM0522

Familie foto’s in het bos. Ik heb echt een hele mooie jas aan, en mijn kapsel is ook echt geweldig. We gingen toen naar het bos om voor mijn oudste broertje, helemaal rechts, een tak te halen want die had hij nodig voor een knutselopdracht op school. Maar eenmaal in het bos aangekomen moest er natuurlijk een foto worden gemaakt. Op een of andere manier krijgen mijn broertjes en ik het altijd voor elkaar om nooit samen goed op de foto te staan. Ook deze keer is het ons niet goed gelukt zoals je kan zien, maar het blijft een hele leuke foto om terug te zien.

IMG_1498

Dit is mijn zeer charmante bellenblaashoofd. Deze foto is gemaakt in Trier, daar ben ik vorig jaar in april met school naar toe geweest. Trier is echt een van de leukste dingen die ik met school heb gedaan. Het was echt prachtig weer en de mensen waren gewoon heel erg leuk. Ik had bellenblaas meegenomen, gewoon omdat het kan, en het idee was om even een leuke foto te maken. Opzich is de foto wel gelukt maar ik sta er nou niet echt heel charmant op haha.

amaris

Heel veel mensen die mij kennen weten niet dat ik al zes jaar lang op paardrijden zit. Misschien komt het omdat mensen het niet zo bij  mij verwachten, of misschien omdat ik het er nooit over heb, maar het is wel echt zo. Mijn laptop staat vol met foto’s van mezelf en paarden, want geloof me, vroeger was ik echt een paardenmeisje. Dit is een van die foto’s. Ik kan zelf eigenlijk wel hard lachen om deze foto omdat het gewoon echt een wannabe model foto is.

puppyliefde

Twee jaar geleden kreeg ik een puppy. Voor mij was dit echt een droom die uitkwam, ik wilde al zo lang een hond. Mijn vader werkt thuis dus voor hem was het heel leuk om ene hond te hebben. Ik vond het echt geweldig om zo’n kleine pup vast te houden. Inmiddels is Maxie al lang geen pup meer maar een grote hond. Ik kan mijn leven nu echt niet meer voorstellen zonder Maxie.

Nou dat waren al mijn leuke foto’s alweer. Eigenlijk was dit gewoon een random selectie van foto’s die ergens op mijn laptop staan. Ik vond het heel leuk om gewoon bij elke foto iets te vertellen en hopelijk vonden jullie dat ook.

Liefs, Lisa

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s