Favorieten van Februari

favorieten

Ja ja, ook ik maak een favorieten post. Zelf vind ik dit altijd heel leuk om te lezen en het leukste vind ik altijd favorieten op het gebied van random spullen. Dus ik heb even al mijn favoriete spulletjes en dingetjes van deze maand bij elkaar gezocht om aan jullie te laten zien. Ik heb trouwens niet alles deze maand gekocht maar het zijn wel allemaal dingen die ik deze maand heel fijn vond of veel heb gebruikt.

favorieten 9Mijn nieuwe telefoon! Stiekem kreeg ik deze al rond kerst van mijn liefste vader maar ik ben er nog steeds heel erg blij mee. Hiervoor had ik een iphone 4s en deze begon toch wel langzaam aan dood te gaan (lees: de batterij hield het nog geen drie uur vol) en ik als instagram verslaafde heb toch echt een telefoon nodig. Ik ben er ontzettend blij mee maar het was wel even wennen aan het begin, zo’n enorm scherm! Ik ben nog steeds als de dood dat hij kapot valt dus ik moet er maar even snel een glasplaatje op laten zetten. Oh en het is trouwens nog best moeilijk om een goede foto te maken van een telefoon.

favorieten 2De ‘David Bowie is’ tentoonstelling in het Groningermuseum is ook echt zeker een favoriet. Ik weet eigenlijk niet of ik een tentoonstelling tot mijn favorieten kan benoemen maar ik vond het in ieder geval een hele gave tentoonstelling. Ik ben nog steeds gefascineerd door Bowie en zijn hele leven, echt wat een uniek persoon was dat. Mijn moeder en ik hebben zeker drie uur lang rondgelopen en we hebben ons zeker vermaakt. Terwijl ik dit schrijf hoor ik nog mijn moeder voor de honderdste keer ‘Starman’ zingen. Helaas mochten er geen foto’s worden gemaakt dus vandaar een foto van de flyers.

favorieten 6

favorieten 7

Ik was met mijn moeder in Groningen om naar het Groningermuseum te gaan maar daarvoor hebben we nog even door het centrum gelopen. In de Dille & Kamille kocht mijn moeder een thee-ei en daarbij ook een zakje losse thee. Deze winterthee is echt super lekker en ik ben nu al thee verslaafd.

favorieten 5

baretje

Eindelijk heb ik een baretje. Ik ben echt dol op de Franse mode en baretjes vind ik echt heel erg leuk staan. Ik vond deze in een mandje met mutsen en handschoenen in ons huis en ik heb hem ook al veel gedragen. Het was even zoeken hoe ik hem het leukste vond staan maar ik denk dat ik er nu inmiddels wel achter ben gekomen.

favorieten 4

favorieten 3Ook deze waterverf is echt een nieuwe favoriet. Op school gebruikte ik met tekenen wel waterverf maar ik wilde ook graag zelf waterverf hebben dus fietste ik op een vrijdagmiddag na school naar de stad om waterverf te halen. De waterverf kocht ik bij de V&D (die er nu helaas niet meer is) voor iets van 13 euro. De waterverf werkt prima voor dat geld en ik vind het echt heel leuk om er mee te experimenteren. Zoals je al eerder hebt gezien heb ik er mijn tekenen eindwerk mee gemaakt en ik zal deze verf zeker nog vaker gaan gebruiken.

Youtube video’s kijken is ook een van mijn hobby’s en ik kan echt uren spenderen aan het kijken van youtube video’s. Ik vind op dit moment het kanaal Lieve Bertha heel leuk, het zijn twee jongens die heel veel verschillende soorten video’s maken maar ik vind vooral de serie tijdreizigers heel erg leuk. Hierin moeten ze een bepaalde tijd liften en dan op de plek waar ze beland zijn een opdracht uitvoeren. Echt heel erg leuk om te zien!

favorieten 8De laatste tijd heb ik weer heel veel geluisterd naar Maaike Ouboter. Ik begin Nederlandse muziek steeds meer te waarderen, maar dan wel vaak wat kleinere liedjes. Omdat het in je eigen taal is gezongen komt de tekst gewoon beter binnen en raakt het je eerder. Ik kan echt genieten van dit soort muziek en vind het vooral ook hele fijne muziek om te luisteren voor het slapen of tijdens het leren.

Nou, dat waren mijn favorieten alweer. Ik weet niet of dit heel veel of heel weinig favorieten zijn maar ik vond het in ieder geval heel erg leuk om te maken. Er zullen vast wel wat vaker dit soort artikelen online komen, maar op dit moment zit ik zoals altijd weer in tijdnood (ik zou nu eigenlijk latijn woorden moeten leren oeps). Dus tot de volgende keer!

Liefs, Lisa

 

 

2 gedachten over “Favorieten van Februari

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: