Inger-Lisa in een natuurgebied

schammer

Het was rot weer en het waaide ontzettend hard. Lisa en Inger-Lise (a.k.a Inger-Lisa) bedachten dat het wel eens leuk zou zijn om naar een natuurgebied te gaan om foto’s te maken. Maat eerst moest ik ’s ochtends nog een SE maken, echt hartstikke leuk, het ging gelukkig wel goed. Rond een uur of 3 fietsten we naar het natuurgebied en het begon al te miezeren. Maar wij zijn natuurlijk niet van suiker! Dus hierbij, het avontuur van Inger-Lisa.

schammer 13‘Kijk! Een fazant!’

schammer 8

schammer 6

schammer 4

schammer 7

schammer 3

schammer 5

Er was een soort rare steiger en ondanks dat ik bang was om in het water te vallen liep ik er toch maar op om vervolgens wat toffe plaatjes te schieten. Het was echt verschrikkelijk koud, maar dat mag de pret niet drukken. Zonder jas bevroor ik bijna maar hey, ik leef nog. Inger moest natuurlijk ook even het model uithangen.

schammer 10

schammer 11

Het leuke van natuurgebieden vind ik altijd dat iedereen altijd even ‘hoi’ tegen elkaar zegt. Ik weet niet waarom, maar ik vind dit altijd gewoon heel erg leuk. We liepen iets verder naar een cool hek. Ik klom op het hek, ik was echt bang om achterover te kukelen. Maar het lukte en ik zat, terwijl de wind al mijn haar in mijn gezicht blies.

schammer 12

schammer 2

Toen tilde Inger mijn statief over een wildrooster heen terwijl ik met mini stapjes probeerde het wildrooster te overbruggen zonder in het wildrooster te vallen. Later ontdekten we dat we ook gewoon een hekje open konden doen, ja wij letten gewoon slecht op. Ik bedacht dat het wel even leuk zou zijn als ik bij Inger op d’r rug zou springen en we dan een foto zouden maken. Dus ik zette mijn camera op de zelfontspanner en rende vliegensvlug naar Inger en sprong op d’r rug. ‘Scheurde je rokje nou?’ ‘Nee joh, shit is ie nu al gemaakt?’ Kortom, echt soepel verliep het niet haha. M’n rokje was trouwens niet gescheurd maar de knoopjes, van die drukknoopjes, gingen los door het springen.

Nou dat was het dan weer, het was ondanks het slechtste weer was het wel echt heel gezellig en leuk. Het is altijd leuk om ergens foto’s te maken, hoe het weer ook is. Oh en ik ben ook wel blij met hoe de foto’s zijn geworden. Maandag en dinsdag heb ik nog SE’s en dan ben ik eindelijk klaar!

Enjoy your day!

Liefs, Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: