SE week enzo

IMG_0215En daar zit ik dan, met twee gekneusde ribben en eigenlijk zou ik  moeten leren voor mijn SE’s. Allereerst, hoe kom ik aan die gekneusde ribben? Eh ja, ik ben van een paard gevallen… Gelukkig heb ik er niet heel veel last van maar het zal nog wel een paar weken duren voordat ik echt geen pijn meer heb. Dinsdag begint mijn SE week en ik heb er gewoon ontzettend weinig zin in, op zich heb ik er wel vertrouwen in maar we zullen het zien.

Vanochtend besloot ik dat het wel even leuk was om wat potloden in mijn haar te steken en wat foto’s te schieten. Ja ik heb studie ontwijkend gedrag, I know. Maar ik pakte mijn camera zette hem eerst op het statief, besloot dat dit niet helemaal werkte en deed toen nog wat laatste pogingen om wat toffe plaatjes te schieten.

IMG_0203

IMG_0212

IMG_0210

IMG_0215

IMG_0213

Daarnaast ben ik ook lang bezig geweest voor mijn tekenen opdracht. De opdracht was: modeltekenen. Nou had ik al wel vaker portretten getekend, maar hele mensfiguren is toch wel een stuk lastiger. De foto’s hierna laten eigenlijk mijn proces zien, het begon met de lelijkste tekeningen waar weinig van klopt en uiteindelijk heb ik mijn eindwerk gemaakt. Ik ben er wel tevreden mee, denk ik. Op deze foto’s is het nog niet helemaal af, want ik had pas de helft van de achtergrond af. Maar aangezien ik vanochtend mooi licht had besloot ik maar vast foto’s te maken omdat het er anders nooit van komt.

2016-01-23 10.37.02-3

Sorry trouwens voor de slechte kwaliteit, als iemand een manier weet om foto’s van je telefoon naar je laptop te sturen zonder dat de kwaliteit achteruit gaat, let me know 🙂

Geniet van je dag!

Eén opmerking over 'SE week enzo'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: