Eh ja, waar was ik?

warme choco

Sorry, echt heel actief ben ik de afgelopen tijd niet geweest. Waarom niet? Eh, ja dat weet ik eigenlijk niet echt. Gewoon een combinatie van van alles denk ik. Maar goed, het is 2016 en een van de dingen die op mijn lijstje met goede voornemens staat is weer beginnen met bloggen. Dus dat doe ik nu dan ook!
De laatste tijd heb ik me vooral met school bezig gehouden en natuurlijk heb ik ook heel wat leuke dingen gedaan. Dus in dit artikel zal ik jullie vertellen wat ik de afgelopen allemaal heb uitgevoerd.

Laten we beginnen met de kerstvakantie, dit voelt echt als heel lang geleden terwijl het best wel mee valt. Deze vakantie heb ik vooral lekker veel geslapen, series gekeken en gewerkt. Maar natuurlijk heb ik ook wel wat leuke dingen gedaan. Natuurlijk was het kerst, dit vier ik altijd gewoon met mijn gezin, opa & oma en dit jaar waren ook mijn oom, tante en nichtje er.

rokje kerst

trui: H&M – rokje: Zara

kerst dorp

IMG_0174

De zondag na tweede kerstdag ging ik samen met Marit naar Amsterdam. Ik was blut dus het plan was om niet te gaan shoppen, en dat is gelukt. We wilden naar het van Gogh museum dus moesten we naar het museumplein. Wij dachten dat we het wel makkelijk zouden vinden vanaf Centraal Station, nou niet dus. Daar stonden we dan, bij het Rembrandtplein en we hadden geen idee hoe we verder moesten lopen. Dus na een half uur bij de starbucks te hebben gezeten wisten we wel zo ongeveer hoe we moesten lopen. Uiteindelijk vonden we na een uur het museumplein en we liepen langs de schaatsbaan naar het van Gogh museum. Toen we zagen hoe lang de rij was besloten we toch maar naar het Stedelijk museum te gaan, anders zouden we pas rond 18:00 in het van Gogh museum zijn.

starbucks

starbucks 2

Het stedelijk museum was heel erg leuk, ik was er nog nooit eerder geweest maar ik vond het een leuk en vooral fotogeniek museum. Na een aantal uur in het museum te hebben doorgebracht liepen we richting de tramhalte. Toen we in de tram stonden ergerde we ons dood aan het verschrikkelijke accent dat de tramconducteur had toen hij in het engels iets vertelde over zakkenrollers. Voor me stonden twee toeristen elkaar te vertellen dat Rennie maagzuurremmers hetzelfde waren als pepermuntjes, ja ze hebben een heel doosje leeg gegeten. Ik voelde me steeds slechter en was ontzettend misselijk. Toen we bijna bij het station waren had ik het gevoel dat ik ging flauwvallen. Toen we er waren stapte ik uit en volgens Marit was ik spierwit dus we zijn als twee zwervers op de grond voor het station gaan zitten. Na een kwartiertje voelde ik me al beter, ik denk dat ik gewoon te weinig had gegeten die dag. Dus dat was ons Amsterdam avontuur.

stedelijk.jpg

stedelijk 2stedelijk 3

IMG_0177

mijn armen lijken hier echt immens lang, maar dat zijn ze niet hoor haha

IMG_0176

mirror selfies enzo

Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik de rest van de vakantie eigenlijk geen foto’s heb gemaakt waar ik achteraf wel een beetje spijt van heb maarja. Ik was ook een paar dagen ziek dus dat was oom wel even balen. Verder heb ik dus veel gedaan wat betreft school en wat gewerkt. Na de vakantie heb ik nog meer gedaan voor school en ook nu had ik eigenlijk moeten leren. Ik heb nog een week tot de SE-week en ik moet nog heel wat doen, helaas.

Dit was dus mijn kerstvakantie even kort samengevat en hopelijk lukken alle toetsen me 🙂

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: