Dingen die mensen met krullen vaak horen

 

mini lisa
Ik heb al sinds mijn geboorte krullen. Of nouja, toen ik geboren werd had ik nog niet echt veel haar maar vanaf dat ik een jaar of anderhalf was kreeg ik toch wel echt een bos krullen. Ik ben vaak heel blij met mijn haar maar ik krijg ook vaak genoeg dezelfde opmerkingen. Ik weet dat deze (meestal) niet gemeen bedoeld zijn maar ik hoor ze zo vaak dat ik er soms een beetje gek van word. Dus hierbij een lijstje van dingen die mensen met krullen vaak horen. Mocht je nou geen krullen hebben, misschien kan je er dan nog iets van leren 😉

 • Dus je wast je haar bijna nooit? Ew, dan zou ik echt vet haar krijgen.
  Inderdaad, ik was mijn haar ongeveer 1x per week en dan nog is dat best veel voor mensen met krullen. Krullen zijn nou eenmaal droger dan stijl haar en ik heb dan ook niet snel last van vet haar. Waarom zou ik het dan wassen als het niet nodig is?
 • Heb je het ooit wel eens gestijld?
  Deze vraag heb ik veruit het meeste gehad. Vooral mensen die het heel graag zouden willen stijlen. Het antwoord hier op is ja. Ik heb mijn haar wel eens gestijld maar ik vond het echt niet mooi. Het kost me heel veel tijd en ik vind het gewoon niet zo bij mezelf passen. Dus helaas, ik laat mensen niet zo snel mijn haar stijlen haha.
 • Kam je het wel eens?
  Ja ik kam het als het nat is. Als ik het droog zou kammen heb ik echt een lampenkap kapsel en geloof me, dat wil je niet zien. Het doet ook heel veel pijn om het droog te kammen en het wordt er nou niet echt bepaald beter van.

IMG_5058

 • Mag ik het aanraken?
  Dit is echt een vaak voorkomende die ook vaak heel erg irritant is. Er zijn ook altijd mensen die het niet vragen en gewoon er aan zitten. Ik wordt er niet boos van ofzo maar je haar is wel gelijk verpest als mensen aan elk krulletje gaan trekken. En ik ben geen poedel, voor als je dat nog niet doorhad.
 • Oh ik ben zo jaloers, ik wou dat ik jouw haar had!
  Dit vat ik altijd op als een compliment maar weet wel dat krullen hebben veel meer tijd kost dan stijl haar. Maar alsnog vind ik dit altijd wel een leuke reactie om te krijgen.
 • Is dit je echte haar?
  Nee ik sta elke dag om zes uur ’s ochtends op om al mijn haar te gaan krullen. Haha ja dit is mijn echte haar, ik denk niet dat er tieners zijn die een permanentje laten zetten.

2015-11-14 12.50.08

 • Ja, ik heb ook krullen echt heel irritant
  Dit is niet echt iets wat mensen tegen me zeggen maar wat ik vooral online zie. Mensen met slag die vinden dat ze krullen hebben. OP tumblr zie je vaak van die meisjes met een perfecte ‘krul’. Maar dit zijn echt 9 van de 10 keer krullen gemaakt met een krultang.
 • Van wie heb je die krullen dan?
  Nou bij mij in de familie heeft mijn opa wel krullen (gehad) dus ik denk dat het van die kant komt. Mijn moeder heeft ook krullen maar die zijn nep dus van haar komt het niet haha.
 • Als je wakker wordt, zit je haar dan gelijk goed?
  Ligt er aan. Meestal wel maar dan moet ik wel hebben geslapen met een hele charmante staart boven op mijn hoofd (ook wel de pineapple genoemd). Maar er zijn ook genoeg dagen dat het voor geen meter zit en ik het uiteindelijk maar gewoon in een knot doe.
 • Je haar is zo groot!
  Oh echt? Dat wist ik nog niet.

Ik denk dat dit wel de meest voorkomende opmerkingen zijn. En voel je niet aangevallen als je ooit een van deze dingen hebt gezegd want ik kan er vaak ook wel om lachen.

Liefs,

Lisa

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s