Zittend op een plastic zak in het bos

2015-11-14 12.21.03

zaterdagochtend, Marit en ik hadden bedacht dat we nog wel wat herfst foto’s moesten maken voordat alle blaadjes al weg zouden zijn. Dus zoals afgesproken zaten we zaterdagochtend om elf uur ’s ochtends op de fiets richting het bos. Eenmaal in het bos aangekomen bleek het minder modderig te zijn dan gedacht maar helaas waren de mooiste blaadjes al weg. Uiteindelijk vonden we een mooi plekje en dankzij de plastic zak die ik had meegenomen konden mijn jas en tas droog op de grond blijven liggen.

Ik pakte mijn camera en toen begon onze prachtige fotoshoot, en ja dat houdt in: de raarste poses. Nooit gedacht dat een paar foto’s schieten zo veel lol op kon leveren. Dus hierbij mijn eerste blogpost, een outfit in het allermooiste bos ooit.

2015-11-14 12.19.13


2015-11-14 12.50.08

2015-11-14 12.25.31

2015-11-14 12.55.35-1

2015-11-14 12.58.19

tuinbroek – H&M schoenen – dr. Martens trui – C&A

Na dit hele avontuur zijn we nog lekker ergens wat gaan eten en hebben we in een tuincentrum de hele kerstafdeling bezocht, want wie houdt er nou niet van kerst? Daarna zijn we maar snel naar huis gefietst want het zou gaan regenen en daar hadden we dus echt geen zin in. Kortom, dit gebeurt er als je Lisa en Marit met een camera naar het bos laat gaan, heel veel foto’s en een hoop lol.

ben ik de enige die trouwens echt kan genieten van de herfst? Behalve het weer dan, daar heb ik dan weer een hekel aan haha.

liefs, Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: